zondag 26 april 2009

broeden is begonnen

De mees zit vanaf gisteren te broeden. Wat vrijdag is gebeurt weet ik niet. Ik ga er van uit dat er toen nog een eitje is gelegd. Volgens de foto paste er ook nog precies een eitje in.

woensdag 22 april 2009

eitjes mees

Vandaag heeft de mees het 6 de eitje gelegd. Pas gistern kon ik de eitjes voor het eerst bewonderen. Daar voor zaten er zoveer veertjes voor de camera dat ik niet kon zien of er eitjes waren. De meesjes verstoppen de eitjes.

dinsdag 21 april 2009

nederlandse woorden

http://www.opentaal.org/download_spellingbestanden.php bevat 143322 nederlandse woorden

vrijdag 17 april 2009

python draaien op een web server

download de python add http://sourceforge.net/projects/xamppaddon. unpack To activate mod_Python there is a prepared conf file. Add the following line to your httpd.conf: xampp/apache/conf "Include etc/python.conf"

dinsdag 14 april 2009

donderdag 9 april 2009

extra links

als woorden enkele letters verschillen moeten ze elkaar gelinkt worden eerst => eerste muisje => muisjes boterham => boterhammen gitaar => gitaren doos => dozen

networkx

http://networkx.lanl.gov/ python module speciaal voor netwerk problemen

Met zijn 2en in het nestje

Gisteren zaten de mezen met zijn 2 en in het nestje. De ene probeer de al een paar keer naar binnen te komen. Ze leken ook te praten. Uit eindelijk kwam hij ook naar binnen en ik denk dat de mees die er al zat iets te eten kreeg.

zondag 5 april 2009

Zacht materiaal

De mees brengt nu ook zacht materiaal naar binnen. Tot nu toe was het alleen zacht mos. Gisteren zat hij op een tennis bal en was de zachte haartjes van de tennisbal aan het afpikken. Maar nog steeds geen eitjes